Man hör redan i inledningen att detta kommer att bli läckert. Syntharna leverera en mörk men samtidigt medryckande känsla till låten, och som vanligt när det gäller Color Theory är det både välgjort i produktion och arrangemang.

Popmuzik Lover Patreon

Med singeln Thoughts can’t hurt you vill sångaren beskriva att tankar inte kan skada en. Vad de än handlar om och hur påträngande de än må vara, så är det just bara tankar. Oftast är denna typ av tankar i allmänhet aggressiva, sexuella eller hädiska teman. I artistens fall så har han själv brottats med den typen av tankar som bara poppar upp i skallen. Samtidigt förstår han att mer eller mindre alla har dem och det är bara att acceptera dem som de är.
På det hela ett intressant tema för en låt, måste jag säga.

Thoughts can’t hurt you inleder det nya året för Color Theory och med tanke på både hur känslan i låten är och dess spännande tema, tror jag det kan bli ett riktigt bra år.

Vad tänker du när du hör Thoughts can’t hurt you?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011