DeDe Lopez och den Så Mycket Bättre-aktuella Dogge Doggelito har varit vänner sedan ungdomsåren. I över 30 år har de känt varandra. De har länge pratat om att göra något ihop på svenska och nu är det äntligen dags för dessa 90-talsikoner att släppa singeln För alltid.

Nordiska Favoriter

Nya singeln bjuder oss på skönt driv med feta trummor och läcker melodi. Det är rap och pop mixad till en given hit för de båda.
Låten handlar om att leva livet fullt ut med drömmar och mål som unga och om vår vänskap som vi hoppas varar ”för alltid”. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011