Den skånska duon Blind Lake, som består av Måns Wieslander och Lotta Wenglén, jobbar just nu mot EP:n Wellness som släpps i Februari. Det blir uppföljaren till duons andra album Streetlife från 2020 och denna gång är inriktningen mer akustisk.

Popmuzik Lover Patreon

Från EP:n kan du här njuta av den bomullsmjuka singeln Friend. En vacker och stillsam betraktelse över vänskap och kärlek. En låt som är ett vänligt sällskap på livets resa, skulle man kunna säga.
Med sig på denna inspelning har de även Conny Städe på trummor och Åsa Gustafsson på tvärflöjt.

Du hör det fina resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011