Bandet Dearwoods från Dalsland släppte senast EP:n Still Waiting 2019. Efter fyra år är det nu dags att följa upp med ny EP som släpps under våren. Först ut från kvintetten är singeln White noise som du kan upptäcka här nedan.

Nordiska Favoriter

En låt vars dynamiska arrangemang sätter låten i nya riktningar efter varje stycke. Det är rockgitarrer som doftar 70-tals psykedelia som väs in med drömliknande sång och stark melodi. En låt som helt klart borde tilltala en bred publik. Från indiepopälskare till de som gillar mer melodisk rock.

Om White noise berättar bandet för bloggen:

“Under Musikhjälpen så budade vi till oss en av deras auktioner, vilket gjorde det möjligt för oss att packa väskorna och åka till Skåne för att spela in. Låten skrev sedan sig mer eller mindre självt, som att den fick en egen energi; ett eget liv. Vissa saker behöver bara få sägas och höras. Även, eller kanske i synnerhet, det svåra. Det hela blev en väldigt fin upplevelse som förstärktes ytterligare av att kunna bidra till Musikhjälpens angelägna insamling.”

White noise är skriven av Maria-Terese Olsson och Daniel Olsson, samt producerad av Ulf Blomberg, Peter Dahlström, Tommy Tift.

Dearwoods

Vad tyckte du?
+1
3
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.