Drömlikt och svävande kittlar Siobhan Winifred vårt sinne med sin andra singel This House. Tidigare i år debuterade artisten med Black Hole som sett massivt stöd från radio. På den aktuella låten dyker sångerskan ännu djupare ner i hjärtesorg och sårbarhet. Vacker stämsång och vemod ligger som en tjock hinna över produktionen. Tankarna förs till akter som Billie Eilish och tillhörande omslag förstärker den mystiska känslan. 

POPMUZIK SUMMER

This House skrevs vid en tidpunkt då jag var som mest sårbar. Jag skrev hela låten på  20 minuter och sången på den slutliga versionen är allt från första tagningen. Låten skrevs 2 dagar efter en hemmafest som mitt ex, hans nya flickvän och jag alla var på. Singeln  handlar om alla motstridiga känslor du har när du vill att någon ska vara lycklig men kämpar för att se dem gå vidare.  Jag ville fånga den intensiva känslan av klaustrofobi jag hade den kvällen.” 

Siobhan Winifred

Genom att använda ljud från samma hemmafest i den slutgiltiga versionen för siobahn med oss till kvällen då låtidén föddes. Med sin filmiska ljudbild och starka berättande kan vi som lyssnare verkligen sätta oss in i känslan av desperation och känslan av att vilja fly.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011