Drömlikt och svävande kittlar Siobhan Winifred vårt sinne med sin andra singel This House. Tidigare i år debuterade artisten med Black Hole som sett massivt stöd från radio. På den aktuella låten dyker sångerskan ännu djupare ner i hjärtesorg och sårbarhet. Vacker stämsång och vemod ligger som en tjock hinna över produktionen. Tankarna förs till akter som Billie Eilish och tillhörande omslag förstärker den mystiska känslan. 

Dolby Atmos

This House skrevs vid en tidpunkt då jag var som mest sårbar. Jag skrev hela låten på  20 minuter och sången på den slutliga versionen är allt från första tagningen. Låten skrevs 2 dagar efter en hemmafest som mitt ex, hans nya flickvän och jag alla var på. Singeln  handlar om alla motstridiga känslor du har när du vill att någon ska vara lycklig men kämpar för att se dem gå vidare.  Jag ville fånga den intensiva känslan av klaustrofobi jag hade den kvällen.” 

Siobhan Winifred

Genom att använda ljud från samma hemmafest i den slutgiltiga versionen för siobahn med oss till kvällen då låtidén föddes. Med sin filmiska ljudbild och starka berättande kan vi som lyssnare verkligen sätta oss in i känslan av desperation och känslan av att vilja fly.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.