Med en R&B-influerad produktion och kaxig attityd ger Ella Doherty oss den gitarr-tunga singeln Downfall. Skira verser kontrasteras med mer beat-tunga refränger. Sångerskans röst leder berättelsen om hur svårt det kan vara att ta sig ur mörka perioder i livet.

Nordiska Favoriter

Singeln stärker den röda tråd Ella presenterat tidigare men går ännu mörkare i sitt sound. Ella vill genom sin musik dela med sig av sina mest personliga tankar i sina texter men förmedla detta med en twist. Artisten gör musik för alla som känner sig vilsen och vill uppleva något nytt med henne. det är med spänning vi följer denna artists nya riktning men så länge håller vi tillgodo med Downfall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.