Idag är det äntligen premiär för den andra säsongen av Netflix-serien Young Royals. Serien där vi får följa den unge kronprinsen Wilhelm (Edvin Ryding) som faller för Simon (Omar Rudberg) på en internatskola.

Följ på Apple Music

Till den nya säsongen får vi idag singeln I wanna be someone who’s loved som framförs av ingen mindre än Tusse. Texten känns passande för en serie om omöjlig kärlek. Arrangemanget är suggestivt och snyggt där Tusse ger oss en emotionell och stark sångprestation.
I wanna be someone who’s loved är skriven av sångaren tillsamman med Irya Gmeyner och Filip Bekic.

Vid sidan av I wanna be someone who’s loved får vi även låten Simon’s song som framförs av Omar själv. En pampig låt som byggs upp av kör och marscherande trummor. Väldigt filmiskt och studentkör:ish.
Simon’s song är skriven av Lisa Ambjörn, Magnus Palmborg, Lisen Palmborg samt Edvin Nahlin.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011