Det gick ju riktigt bra för Storbritannien under fjolårets Eurovision. Sam Ryder och hans Space man gav det före detta EU-landet en efterlängtad andraplats i tävlingen. Inte nog med det, i och med att vinnaren Ukraina inte är lämplig som värdnation pga krig, så blev Storbritannien värdland för själva tävlingen. Kul!

Följ på Apple Music

Idag presenterades årets bidrag från önationen. Det är Mae Muller som ska framföra låten I wrote a song, skriven av sångerskan tillsammans med Karen Poole och Lewis Thompson. En dansant och modern poplåt som känns som hämtad från den brittiska topplistan ändå. Kanske inte vinnarkandidat i mina öron, men en riktigt bra topplistelåt måste jag säga och en grym refräng. Det känns som andraplatsen i fjol gav lite vind i de brittiska Eurovision-vingarna.

Mae Mullar har tidigare bland annat jobbat med Neiked på singeln Better days, samt att hon nyligen samarbetade med Sigala, Caity Baser och Stefflon Don på singeln Feels this good.

Mae Muller

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011