Det gick ju riktigt bra för Storbritannien under fjolårets Eurovision. Sam Ryder och hans Space man gav det före detta EU-landet en efterlängtad andraplats i tävlingen. Inte nog med det, i och med att vinnaren Ukraina inte är lämplig som värdnation pga krig, så blev Storbritannien värdland för själva tävlingen. Kul!

Popmuzik Podcast

Idag presenterades årets bidrag från önationen. Det är Mae Muller som ska framföra låten I wrote a song, skriven av sångerskan tillsammans med Karen Poole och Lewis Thompson. En dansant och modern poplåt som känns som hämtad från den brittiska topplistan ändå. Kanske inte vinnarkandidat i mina öron, men en riktigt bra topplistelåt måste jag säga och en grym refräng. Det känns som andraplatsen i fjol gav lite vind i de brittiska Eurovision-vingarna.

Mae Mullar har tidigare bland annat jobbat med Neiked på singeln Better days, samt att hon nyligen samarbetade med Sigala, Caity Baser och Stefflon Don på singeln Feels this good.

Mae Muller

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.