Med singeln Strindbergs krok släpper David Josephson ett smakprov från sitt kommande album.
Det är vemod och drömliknande arrangemang som vävs ihop till ett stycke lysande pop. Jag är ju väldigt svag för snygga och filmiska arrangemang och det är just det som Josephson ger oss här. Elegant pianomelodi som skulle få självaste Benny Andersson att bli tårögd. Till det får vi en stark refräng som verkligen lyfter låten till en ny nivå.

DOLBY ATMOS

Jag som ändå följt David under många år, skulle nog säga att detta är lite av hans magnum opus. Det känns som Davis passar bra i det vemodig och samtidigt lite storslagna. Jag tycker i alla fall att han hamnar helt rätt här.

David Josephson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011