Med singeln Strindbergs krok släpper David Josephson ett smakprov från sitt kommande album.
Det är vemod och drömliknande arrangemang som vävs ihop till ett stycke lysande pop. Jag är ju väldigt svag för snygga och filmiska arrangemang och det är just det som Josephson ger oss här. Elegant pianomelodi som skulle få självaste Benny Andersson att bli tårögd. Till det får vi en stark refräng som verkligen lyfter låten till en ny nivå.

Dolby Atmos

Jag som ändå följt David under många år, skulle nog säga att detta är lite av hans magnum opus. Det känns som Davis passar bra i det vemodig och samtidigt lite storslagna. Jag tycker i alla fall att han hamnar helt rätt här.

David Josephson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.