Med singeln Strindbergs krok släpper David Josephson ett smakprov från sitt kommande album.
Det är vemod och drömliknande arrangemang som vävs ihop till ett stycke lysande pop. Jag är ju väldigt svag för snygga och filmiska arrangemang och det är just det som Josephson ger oss här. Elegant pianomelodi som skulle få självaste Benny Andersson att bli tårögd. Till det får vi en stark refräng som verkligen lyfter låten till en ny nivå.

Popmuzik Popcast

Jag som ändå följt David under många år, skulle nog säga att detta är lite av hans magnum opus. Det känns som Davis passar bra i det vemodig och samtidigt lite storslagna. Jag tycker i alla fall att han hamnar helt rätt här.

David Josephson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.