Det är liksom en mix av eurodance i stil med E-Type och Günther när Finland nu valt sitt bidrag till Eurovision Song Contest i Malmö till våren.

POPMUZIK SUMMER

I helgen hölls UMK24 och ur askan, efter att att röstningen var avslutet steg Windows95man tillsammans med Henri Piispanen som bara vill en sak: Leva livet utan regler och begränsningar.
Det är hysteriskt och faktiskt kanska kul måste jag säga. Kanske inte låten som jag kommer ta med från årets tävling som den bästa, men jag tycker någonstans det är kul att Finland kör sin grej.

Om artistnamnet kan bli ett ramaskrik i samma stil som låten Fyra Bugg och en Coca-Cola blev återstår väl att se, men det känns som varumärken var ett större problem under det glada 80-talet än idag när allt verkligen har någon form av varumärke kopplat till sig.

Du kan se den hysteriska videon i bloggen, plus att jag kan tipsa om en eminent spellista som jag hittade, som fylls på med nya Eurovision-låtar varje vecka.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011