Duon Glashus drar ner på tempot och visar en mer allvarlig sida på nya singeln Andas igen. En låt som handlar om att bryta sig ur depression, ångest och självmordstankar och hitta tillbaka till livsglädjen. Att helt enkelt andas igen och likt våren blomma ut och leva.

Följ på Apple Music

För mig är Andas igen en vacker låt. Snyggt drömliknande arrangemang, där piano och synthar bygger upp atmosfären och det känns nästan som en soluppgång i musikform. Hur ljuset sakta men säkert kommer fram igen och livet känns lite bättre.

Med Andas igen släpper Glashus tredje singeln för året på resan mot att släppa åtta låtar allt som allt under våren. Med andra ord, mycket mer att se fram emot.

Glashus

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.