Duon Glashus drar ner på tempot och visar en mer allvarlig sida på nya singeln Andas igen. En låt som handlar om att bryta sig ur depression, ångest och självmordstankar och hitta tillbaka till livsglädjen. Att helt enkelt andas igen och likt våren blomma ut och leva.

Svensk Pop Apple Music

För mig är Andas igen en vacker låt. Snyggt drömliknande arrangemang, där piano och synthar bygger upp atmosfären och det känns nästan som en soluppgång i musikform. Hur ljuset sakta men säkert kommer fram igen och livet känns lite bättre.

Med Andas igen släpper Glashus tredje singeln för året på resan mot att släppa åtta låtar allt som allt under våren. Med andra ord, mycket mer att se fram emot.

Glashus

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011