Den norska EDM-producenten Even Karlsen, eller Karkaz som artistnamnet är, följer upp singeln Cold emotions som släpptes i slutet av förra året med singeln Closer than you know.

Följ på Apple Music

Denna gång är det Maria Aasen som ger oss gåshud med sin starka röst. Det blir den där perfekta kombinationen av emotionell känsla och dansanta beats, som gör att låten kommer att passa lika bra i spellistan som på dansgolvet. Känns definitivt som en hit, eller vad säger du?

Karkaz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011