Jack Antonoff och hans band Bleachers ger oss med Tiny Moves tredje singeln och musikvideon från kommande albumet. Det är faktiskt Jacks fru Margaret Qualley som dansar framför kameran med New York Citys skyline i bakgrunden medan natten går mot gryning.

Svensk Pop Apple Music

Videon i sig är regisserad av Qualley tillsammans med Alex Lockett och vi får även se Antonoff i slutet av videon i ett ömsitt ögonblick med sin fru.

Låten i sig är härligt medryckande med sitt varma produktion och sköna driv. Det är än en gång det där klassiska New Jersey-soundet som Bleachers använt sig av från senaste albumet och framåt. Enligt mig är detta det bättre nedslaget från kommande albumet, när den nu följer upp de andra singlarna Modern girl och Alma Mater.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011