Jonas Åkerlund regisserar Duran Duran när de utför en seans och får kontakt med andra sidan och övernaturliga fenomen i videon till singeln Black Moonlight. Inspelat i svartvitt och härlig 4:3-format. Videon visar än en gång vilket geni Åkerlund är med kameran. Att både få det lekfullt och lite creepy på samma gång. Sedan blir ju inte saken sämre av att låten i sig är lysande.

DOLBY ATMOS

Om videon berättar Nick Rhodes:

”Att spela in Black Moonlight var det roligaste vi alla har haft på en videoinspelning på många år.
Jag har alltid känt att de bästa musikvideorna handlar om idéerna – att ha en seans i ett spökhus passade perfekt för den här låten.
Regissören, Jonas Åkerlund, förstår verkligen stil, attityd och atmosfär. Han fångade tillfället och skapade en utomordentligt unik kortfilm med oss för låten Black Moonlight.
Jag tror att många människor kommer att bli förvånade och, hoppas jag, bara lite oroliga över resultatet…”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011