Det är dags för Kylie Minogue att följa upp monsterhiten Padam Padam.
Singel nummer två från Kylies kommande album Tension är här. Det är titelspåret som släpps tillsammans med en läcker musikvideo, där sångerskan spelar mot sig själv i olika skepnader i något som liknar en retrofuturistisk värld. Allt regisserat av Sophie Muller.

POPMUZIK SUMMER

Med låten Tension tar Kylie oss ut på dansgolven än en gång och ger oss pop/house som hämtat inspiration från millennium-skiftet och sätter sångerskan än en gång i samma universum som Fever och Body Language.

Tension är producerad av Richard Stannard och Duck Blackwell. Du hör och ser resultatet här nedan.

Kylie blev uppringd av Zane Lowe på Apple Music för att berätta lite mer om låten för oss. Definitivt värt att kolla in säger jag.

Kylie Minogue

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011