U2 lånar från Blondies Call me när de släpper första nya låten på två år med singeln Atomic City. Den nya singeln får bli lite av temalåten när de snart inleder sin Las Vegas-show i nybyggda arenan Sphere med showen U2:UV Achtung Baby Live.

Följ på Apple Music

Atomic City är producerad av Jacknife Lee och Steve Lillywhite och bjuder oss på en lekfull sida av U2 ändå. Det är medryckande och just inspirationen av Call me smittar av sig för att göra denna nya låt både igenkännande och ögonblicklig. Skulle nästan ha passat in på just Zooropa-plattan ändå, som ju var i deras Achtung Baby-era.

Vill du ha mer?
Följ med Zane Lowe från Apple Music och bandet in i Sphere där de berättar om låten och showen i denna lilla intervju.

U2

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011