Sedan debuten The place to be har The Scarlet Opera blivit stora idoler för mig. Det är camp pop som doftar Scissor Sissters samt Queen. Nya singeln Alive bär definitivt en doft av den brittiska rockgruppen. Låten inleds försiktigt innan den exploderar i en storslagen produktion med stråkar, körer och elgitarrer. Underbart! Det är pop som är extra allt och jag älskar varje sekund av detta. Sedan är jag överlycklig över att samtliga låtar med The Scarlet Opera är mixade i Dolby Atmos. Finns det en grupp som passar den mixningen så är just The Scarlet Opera.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Chance i bandet:

”Det är när du tar ett andetag i taget, ett slag i taget, ett ögonblick i taget. Tempot och dynamiken kan skifta på vilket slag som helst, men du kommer fortfarande att dansa.”

Underbart budskap och låt av en grupp som jag hoppas och tror kommer att bli riktigt stora.

The Scarlet Opera

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011