Sedan debuten The place to be har The Scarlet Opera blivit stora idoler för mig. Det är camp pop som doftar Scissor Sissters samt Queen. Nya singeln Alive bär definitivt en doft av den brittiska rockgruppen. Låten inleds försiktigt innan den exploderar i en storslagen produktion med stråkar, körer och elgitarrer. Underbart! Det är pop som är extra allt och jag älskar varje sekund av detta. Sedan är jag överlycklig över att samtliga låtar med The Scarlet Opera är mixade i Dolby Atmos. Finns det en grupp som passar den mixningen så är just The Scarlet Opera.

Popmuzik Lover

Om singeln berättar Chance i bandet:

”Det är när du tar ett andetag i taget, ett slag i taget, ett ögonblick i taget. Tempot och dynamiken kan skifta på vilket slag som helst, men du kommer fortfarande att dansa.”

Underbart budskap och låt av en grupp som jag hoppas och tror kommer att bli riktigt stora.

The Scarlet Opera

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.