Idag presenterade Sophie Ellis-Bextor sitt kommande album HANA, som släpps den 2:a Juni. Ett album som inspirerats av en resa Ellis-Bextor gjorde till Japan 2020 innan hela världen stängde ner. Ordet HANA kommer från det japanska ordet för blomma.

Popmuzik Podcast

Från det kan du här lyssna på första singeln Breaking the circle.
Med dramatisk inledning och ett stort pianoarrangemang levererar Sophie en over-the-top-låt där sångerskan sjunger om att ta oss in i den okända framtiden och hur vi kan känna spänningen i luften. Eller som hon beskriver på Instagram:

”Det är en låt som handlar om de där filosofiska samtalen du har klockan 03.00 när allt känns möjligt.”

För mig var detta helt magiskt. En positiv poplåt som bygger upp känslan av ett kommande äventyr och hur förväntningarna är stora.

Jag som älskat mycket av det Sophie Ellis-Bextor släppt genom åren, har nu höga förväntningar på kommande albumet. Vad känner du inför HANA?

Följ Sophie Ellis-Bextor:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011