Omslag

Efter succéerna med Starkare i våras och Så Mycket Bättre-hiten What’s the point är det dags för Darin att släppa singeln Satellit. Nej, det är inte en tolkning på Ted Gärdestads klassiska låt, utan det är en nyskriven låt av sångaren.
På Instagram skriver Darin att han fick inspiration till låten vid Kilkee på Irland, där han fick en frihetskänsla uppe på de gröna klipporna. Det var bara att ta fram laptopen och spela in grunderna till låten. Musikinspiration kan komma på de mest udda ställen, men också magiskt att det är så.

Favoriter Apple Music

Jag hatar ju inte när Darins ljudbild är pulserande och fylld av energi, som den är på Satellit.
Synthig produktion, som Darin även hade på What’s the point och allt är färgat av 80-talet. Texten är härligt upplyftande om att få perspektiv på saker och få vara den man är. Sedan tycker jag det blir riktigt snyggt med körerna i versen.

På det hela ännu en hit av sångaren som uppenbarligen aldrig gör en besviken.

Darin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011