Cub Sport från Australien fortsätter att ge oss smakprov från deras kommande femte album Jesus At The Gay Bar som släpps den 7:e April, på självaste långfredagen.
Senaste singeln heter Keep me safe och är en drömliknande och samtidigt pulserande låt som tar upp den hemliga relation som Tim Nelson och Sam Netterfield i bandet hade som tonåringar. Den inre konflikten som Nelson kände och skammen. Men också att komma till freds med vem man är och helt enkelt omfamna det.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar sångaren:

”Jag skrev Keep me safe om en euforisk men komplicerad tid. Att kasta lite ljus över den nu känns som att jag bekräftar mitt yngre jag och firar magin i något jag skämdes så mycket över på tid.”

I videon får vi se paret visa sin kärlek till varandra på en resa som tar dem från havets djup till en biltvätt. Det är vackert och passionerade.

Följ Cub Sport på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011