Cub Sport från Australien fortsätter att ge oss smakprov från deras kommande femte album Jesus At The Gay Bar som släpps den 7:e April, på självaste långfredagen.
Senaste singeln heter Keep me safe och är en drömliknande och samtidigt pulserande låt som tar upp den hemliga relation som Tim Nelson och Sam Netterfield i bandet hade som tonåringar. Den inre konflikten som Nelson kände och skammen. Men också att komma till freds med vem man är och helt enkelt omfamna det.

Apple Music

Om singeln berättar sångaren:

”Jag skrev Keep me safe om en euforisk men komplicerad tid. Att kasta lite ljus över den nu känns som att jag bekräftar mitt yngre jag och firar magin i något jag skämdes så mycket över på tid.”

I videon får vi se paret visa sin kärlek till varandra på en resa som tar dem från havets djup till en biltvätt. Det är vackert och passionerade.

Följ Cub Sport på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.