Du kunde höra brittiske artisten ANDRO här i bloggen när han släppte singeln Physical i början av året. Nu är det dags att släppa trespårs-EP:n Conflict, som du kan lyssna på här i bloggen.

Popmuzik Podcast

EP:n handlar om just konflikter. I detta fallet dåtida, nutida och framtida konflikter. Om låtarna berättar ANDRO för bloggen:

Natural representerar konflikten i mig själv och romantiska relationer. Physical representerar den känslomässiga, bokstavligt-fysiska konflikten mellan mina föräldrar och hur det påverkade mig. Och den tredje singeln, som leder EP:n – New Home representerar konflikten med min framtid, att hitta mitt utrymme i världen, branschen och även möta hemlöshet.”

Det första man imponeras av när man hör ANDRO är rösten. Soulig och mjuk. Vacker röst, men samtidigt uttrycksfull och kraftfull.
Personligen älskade jag inledande singeln Natural med sin varma 80-talsdoftande produktion med mjuka synthar och behagliga beat. Sedan är det svårt att inte bli berörd av Physical. En låt om våld i hemmet och hur man som barn upplever detta trauma.

Jag kontaktade ANDRO från sitt hem i Liverpool via zoom för att be honom berätta mer om EP:n och sig själv.

Du kan lyssna igenom EP:n här nedan.

ANDRO

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011