I natt tog Kansas City hem Super Bowl till tonerna av Rihannas musik när sångerskan uppträdde under halvlekspausen.
Med showen, som presenterades av Apple Music, gjorde Rihanna sitt första liveframträdande sedan 2018, samtidigt som hon även hintade (och sedan bekräftade) att hon var gravid igen.

Popmuzik in Dolby Atmos

Showen i sig var definitivt spektakulär med Rihanna och hennes dansare på en enda lång scen mitt på planen, samt Super Mario Bros-liknande platåer som hängde ovanför. Rihanna använde verkligen hela scenen och platåerna för att ge tittarna valuta för de 13 minter hon framförde ett medley med sina hits.

I och med att Apple Music presenterade hela showen och tagit tillbaka Rihanna till scenen igen så finns såklart hela framträdandet att se på den plattformen.

Här är även spellistan med all musik från showen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.