I natt tog Kansas City hem Super Bowl till tonerna av Rihannas musik när sångerskan uppträdde under halvlekspausen.
Med showen, som presenterades av Apple Music, gjorde Rihanna sitt första liveframträdande sedan 2018, samtidigt som hon även hintade (och sedan bekräftade) att hon var gravid igen.

DOLBY ATMOS

Showen i sig var definitivt spektakulär med Rihanna och hennes dansare på en enda lång scen mitt på planen, samt Super Mario Bros-liknande platåer som hängde ovanför. Rihanna använde verkligen hela scenen och platåerna för att ge tittarna valuta för de 13 minter hon framförde ett medley med sina hits.

I och med att Apple Music presenterade hela showen och tagit tillbaka Rihanna till scenen igen så finns såklart hela framträdandet att se på den plattformen.

Här är även spellistan med all musik från showen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011