I natt tog Kansas City hem Super Bowl till tonerna av Rihannas musik när sångerskan uppträdde under halvlekspausen.
Med showen, som presenterades av Apple Music, gjorde Rihanna sitt första liveframträdande sedan 2018, samtidigt som hon även hintade (och sedan bekräftade) att hon var gravid igen.

Följ på Apple Music

Showen i sig var definitivt spektakulär med Rihanna och hennes dansare på en enda lång scen mitt på planen, samt Super Mario Bros-liknande platåer som hängde ovanför. Rihanna använde verkligen hela scenen och platåerna för att ge tittarna valuta för de 13 minter hon framförde ett medley med sina hits.

I och med att Apple Music presenterade hela showen och tagit tillbaka Rihanna till scenen igen så finns såklart hela framträdandet att se på den plattformen.

Här är även spellistan med all musik från showen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.