För bra för att vara sant? Tove Lo samarbetar med Dua Lipa på singeln Borderline! Släppet markerar det första sedan sångerskans femte studioalbum Dirty Femme som slog ned som en komet i oktober förra året. Mjuka basgångar blandas med en futuristisk känsla och mjuka vokaler. Liksom alltid är Tove en popmagiker och ger oss läckra hookar med snygga dynamiska melodiska övergångar. Singeln är den första Dua och Tove skrev ihop och de båda artisterna har minst sagt varit exalterade över att äntligen få dela den med världen.

Popmuzik Podcast

”Det här är den allra första låten vi skrev tillsammans och själva starten på vår vänskap så det här känns extra speciellt”.

Tove Lo

”Första dagen Tove Lo och jag kom in i studion skrev vi den här låten och jag är så exalterad över att den ska komma ut i världen!!!”

Dua Lipa

Redan år 2018 avslöjade Lipa att hon hade arbetat med Lo i Stockholm. Något som resulterade i den grymma låten Cool från megasuccén Future Nostalgia.

Följ Tove Lo:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011