Mörker och mysik tilltalar som bekant mig och min musiksmak. Därför är det självklart att Harley Huke och hennes hämndlystna pop landar väl i denna popfantasts öron. Här talar artisten om att se sin bästa vän förvandlas till en bitch. Kryptiskt tillägger Harley att den hon syftar på är en av de största akterna på popscenen just nu. Man kan inte hjälpa att bli lite nyfiken va?!

Favoriter Apple Music

Med slagkraftig refräng och lysande vokaler lever sångerskan upp till sin önskan att skapa autentiska låtar som lyssnaren känner igen sig i. Framgångsreceptet tror jag är att sångerskan alltid tar utgångspunkt i sitt eget liv.

Följ Harley Huke:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.