Magi! Ja, det är vad K-391 och Brother Leo skapar på singeln Magic. Med en elektronisk och välpolerad produktion sammanförs här progressiv elektropop med house för att skapa en unik ljudbild som signeras K-391. Liksom alltid är Brother Leos vokaler oklanderliga och hans avslappnade top-line matchar prodden perfekt. Det aktuella släppet är ett av många från producenten som väljer att hålla sin identitet hemlig. Låten kompletteras även av tillhörande lyric-video.

Popmuzik Lover

Följ K-391:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.