Go go, Jorja Smith säger vi! Artisten har släppt den ena grymma singeln efter den andra och i dagarna kom låten GO GO GO från kommande plattan. Aggressiva gitarrtillslag kompletterar en snyggt mixad top-line och skapar en skön sensommardänga som den här popälskaren faller pladask för. Artisten säger att hon influerats mycket av sina tonårsidoler Jaws, The Kooks och Bombay Bicycle Club. När musikskapare pratar om låten säger hon att den har en typ av ”Varför måste människor alltid kiss and tell vibe”. 

Popmuzik Podcast

Tillhörande video är regisserad av Amber Grace Johnson och spelades in i Marseille. Här ser vi Jorja lämna sin pojkvän efter ett grovt övertramp och därefter ge sig ut i den fartfyllda och mystiska natten.

Artisten tillägger att den musik hon släpper nu är något hon för första gången kan känna anknytning till i presens och inte återberättar i retrospektiv. Något som definitivt förstärker känslan av relaterbarhet för oss lyssnare. 

Jorja Smith

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.