Men gud så söt hunden är i sin kostym! Ja, du kommer att bli lika charmad som jag av musikvideon till HUND med Himlen Bror.

Popmuzik Podcast

I videon hör vi artistens senaste singel, som denna gång drar mer åt det elektroniska hållet – vilket jag såklart älskar, samtidigt som det även är organiska instrument i låten också. Det är drömliknande och lekfullt medryckande, samt att grunden är byggd på en stark melodi. Alla viktiga ingredienser i en bra poplåt med andra ord.

Om bakgrunden till singeln berättar Himlen Bror för bloggen:

”Soundmässigt rör den sig mot ett mer dansigt, elektroniskt håll än tidigare releaser och jag har varit haft möjlighet och leka mycket med produktionen vilket har varit väldigt kul.
Samtidigt finns en bitterljuv kontrast i att låtens tema tar avstamp i vinterdepression. Tydligen har det varit rekordlågt antal soltimmar denna vinter i området kring Borås och Göteborg där jag spenderar min tid, vilket har känts extra tungt när man vet hur kass ens humör påverkas av mörkret och kylan. Mer specifikt handlar texten om längtan efter bättre tider genom liknelsen med en ensam hund som väntar hemma på att någon ska komma hem.”

Följ Himlen Bror:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.