Men gud så söt hunden är i sin kostym! Ja, du kommer att bli lika charmad som jag av musikvideon till HUND med Himlen Bror.

Popmuzik Popcast

I videon hör vi artistens senaste singel, som denna gång drar mer åt det elektroniska hållet – vilket jag såklart älskar, samtidigt som det även är organiska instrument i låten också. Det är drömliknande och lekfullt medryckande, samt att grunden är byggd på en stark melodi. Alla viktiga ingredienser i en bra poplåt med andra ord.

Om bakgrunden till singeln berättar Himlen Bror för bloggen:

”Soundmässigt rör den sig mot ett mer dansigt, elektroniskt håll än tidigare releaser och jag har varit haft möjlighet och leka mycket med produktionen vilket har varit väldigt kul.
Samtidigt finns en bitterljuv kontrast i att låtens tema tar avstamp i vinterdepression. Tydligen har det varit rekordlågt antal soltimmar denna vinter i området kring Borås och Göteborg där jag spenderar min tid, vilket har känts extra tungt när man vet hur kass ens humör påverkas av mörkret och kylan. Mer specifikt handlar texten om längtan efter bättre tider genom liknelsen med en ensam hund som väntar hemma på att någon ska komma hem.”

Följ Himlen Bror:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.