Tommy Fredvang är en artist från Stavanger i Norge. Han har bland annat släppt fyra album och du hörde honom i bloggen tillsammans med Hege Bjerk, när de båda framförde singeln Blindvei i fjol.

Apple Music

Tommys första singel för året är Sånn som eg e. En härligt medryckande poplåt som utgår från en skön rytm och en gitarr, innan ljudbilden byggs upp av synthar, trummor och stråkar. Det är melodisk och ögonblickligt och du kommer definitivt att älska melodin samt refrängen här.

Om singeln berättar Tommy för bloggen:

”Innan jag blev pappa var jag ofta rädd att jag inte skulle kunna bli vad min dotter förtjänade; att jag skulle smitta henne med alla mina fel och brister. Tvärtom, det som faktiskt hände var att jag blev mycket gladare som person. Jag blev plötsligt en ”superhjälte” i någons liv. Dessutom är jag med en partner som inte dömer mig på samma sätt som jag dömer mig själv. Genom deras ögon är det inget som behöver fixas. De låter mig vara ”How I Am” – ”Sånn som e ge”.

Visst är det en fin bakgrund till låten och framförallt är den riktigt härlig. Jag blev i alla fall lycklig av detta. Det lär nog du också bli kan jag tänka mig.

Följ Tommy Fredvang:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.