Tommy Fredvang är en artist från Stavanger i Norge. Han har bland annat släppt fyra album och du hörde honom i bloggen tillsammans med Hege Bjerk, när de båda framförde singeln Blindvei i fjol.

Popmuzik Podcast

Tommys första singel för året är Sånn som eg e. En härligt medryckande poplåt som utgår från en skön rytm och en gitarr, innan ljudbilden byggs upp av synthar, trummor och stråkar. Det är melodisk och ögonblickligt och du kommer definitivt att älska melodin samt refrängen här.

Om singeln berättar Tommy för bloggen:

”Innan jag blev pappa var jag ofta rädd att jag inte skulle kunna bli vad min dotter förtjänade; att jag skulle smitta henne med alla mina fel och brister. Tvärtom, det som faktiskt hände var att jag blev mycket gladare som person. Jag blev plötsligt en ”superhjälte” i någons liv. Dessutom är jag med en partner som inte dömer mig på samma sätt som jag dömer mig själv. Genom deras ögon är det inget som behöver fixas. De låter mig vara ”How I Am” – ”Sånn som e ge”.

Visst är det en fin bakgrund till låten och framförallt är den riktigt härlig. Jag blev i alla fall lycklig av detta. Det lär nog du också bli kan jag tänka mig.

Följ Tommy Fredvang:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011