Den 19-åriga, New York-baserade artisten Liv Hanna ger oss gåshud med senaste singeln Buried alive. En vacker och filmisk pop-ballad med drömliknande arrangemang där piano och en vackert svävande atmosfär skapar magi för oss.

Popmuzik Popcast

Låten i sig handlar om att se sitt egna värde och acceptans. Ett viktigt ämne i dessa tider då fokus på mental hälsa blir allt mer påtagligt.
Liv Hanna berättar mer för oss.

”Jag hoppas att Buried alive förmedlar vikten av självkärlek och belyser hur triggande jämförelse av kamrater kan vara för din mentala hälsa. Jag vill fira vår individualitet snarare än att dölja ditt sanna jag och anpassa mig till samhällets normer. Våga vara annorlunda. Jag kämpade med psykiska problem när jag skrev ner mina tankar. Jag kände att min kamp kunde relateras. Att gräva känslomässigt genom den kreativa processen fick mig att känna mig ännu mer ledsen. Jag ville bara komponera en låt som mina kamrater kan relatera till så att de inte känner sig ensamma om de någonsin upplever liknande kamper som jag. Det hjälper verkligen att veta att du inte är ensam och isolerad från världen.”

Buried alive är producerad tillsammans med Guy Eckstine och du hör resultatet här i bloggen.

Följ Liv Hanna på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.