Aimée är det irländska stjärnskottet som debuterade 2019 med Don’t bother och som senast släppte singeln Noboy else i fjol, en låt som hamnade på min lista över mina favoritlåtar från 2022.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är Aimée aktuell med singeln Hurt like hell som sångerskan skrivit tillsammans med Nick Jarl och Richey McCourt samt ingen mindre än Kent-frontmannen Jocke Berg.
Här bjuds vi på explosiv pop med en sjukt stark refräng som har stora möjligheter att slå Noboy else på fingrarna. Men jag älskar ju poplåtar med starka melodier och detta är precis min påse pop-godis.

Om den kreativa processen berättar Aimée:

”Att arbeta med svenska låtskrivare som Jocke och Nick är en så uppfriskande upplevelse. De dras mot melodier som är ren pop. Mina medförfattare på den här låten kunde ta fram min förmåga som författare att känna mig mer modig med mina texter och berättande. Den balansen mellan irländska och svenska kreatörer i ett rum resulterade i detta ögonblick av magi, Hurt like hell.”

Jag satte mig ner med Aimée för att få en mer djupgående intervju, där hon berättar mer om låten och samarbetet, men också om att träffa Max Martin och hennes magiska cover på The Cranberries låt Linger.

Du hör singeln Hurt like hell här nedan.

Följ Aimée:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.