Anton Corbijn står än en gång för regin när Depeche Mode släpper singeln Ghosts again från kommande albumet Memento Mori, som sedan släpps den 24:e Mars. Ett album som då blir den första som Depeche Mode släpper efter att bandets medgrundare Andrew ”Fletch” Fletchers gick bort i fjol.

Skicka in din musik

Om nya singeln berättar Dave Gahan: ”För mig fångar Ghosts again bara den här perfekta balansen mellan melankoli och glädje,” medan Martin Gore adderar; ”Det är inte ofta som vi spelar in en låt som jag bara inte blir trött på att lyssna på – jag är glad över att kunna dela den.

Det är helt klart en mix av bra pop och melankoli när Depeche släpper nya singeln. Någonstans känns den nya singeln mer lekfull än på länge. I alla fal i arrangemanget och jag gillar definitivt känslan i låten. Förhoppningsvis kan Memento Mori bli ett album där duon hittar tillbaka till en fin plats. -Sedan är det extra snyggt med inspirationen från filmen Det Sjunde Inseglet i musikvideon. Sådant uppskattas ju alltid.

Den 23:e Mars tar sig Depeche Mode ut på en världsturné som inleds i Sacramento i Kalifornien och som sedan når Friends Arena i Stockholm den 23:e Maj.

Följ Depeche Mode:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011