Jag skrev ju om Nova Myhrman när hon släppte singeln Plan A i våras. Nu är artisten och TikTok-stjärnan tillbaka med singeln Ingen ångest som lär cementera hennes framgångar ännu mer.

Popmuzik Podcast

Med en emotionell vers inleder Nova låten där hon tänker tillbaka på natten som var och minnena som kanske inte är helt tydliga. När man går lagom bakfull på jobbet och hellre vill vara hemma. Men när kvällen åter kommer i form av refrängen är det dags att än en gång ta sig ut och festa samt leva ut, utan ångest. Allt till en härligt pulserande produktion vars energi och puls kommer verkligen lyfta dig och boosta humöret.

Jag blev i alla fall helt golvad av denna lysande popkaramell som skrivits av artisten tillsammans med Douglas Thiele.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.