Efter att ha gjort musik på engelska under namnet Milaylo sadlade artisten om och släppte i November i fjol singeln NANA under artistnamnet Miklo.

Apple Music Svensk Pop

Nu är det dags att följa upp den singeln, vilket artisten gör med partylåten Under bordet. Här bjuds vi på en energikick av stora mått när Milko verkligen ger oss ett party-anthem för kommande helgerna. Det är dancehall och afropop som mixas ihop till en given hit för både dansgolven och hemmafesterna.

Om sin nya väg berättar Miklo för bloggen:

”Som Miklo vill jag stay true till min inspiration i RnB, vilket hörs när jag sjunger. Jag vill att det ska vara roligt, min låtar ska funka på klubben och när jag kör dom live.” 

Låten är producerad av Cortés On The Beat och du hör singeln här i bloggen!

Följ Miklo på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.