Efter att ha gjort musik på engelska under namnet Milaylo sadlade artisten om och släppte i November i fjol singeln NANA under artistnamnet Miklo.

Följ på Apple Music

Nu är det dags att följa upp den singeln, vilket artisten gör med partylåten Under bordet. Här bjuds vi på en energikick av stora mått när Milko verkligen ger oss ett party-anthem för kommande helgerna. Det är dancehall och afropop som mixas ihop till en given hit för både dansgolven och hemmafesterna.

Om sin nya väg berättar Miklo för bloggen:

”Som Miklo vill jag stay true till min inspiration i RnB, vilket hörs när jag sjunger. Jag vill att det ska vara roligt, min låtar ska funka på klubben och när jag kör dom live.” 

Låten är producerad av Cortés On The Beat och du hör singeln här i bloggen!

Följ Miklo på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011