Efter att ha gjort musik på engelska under namnet Milaylo sadlade artisten om och släppte i November i fjol singeln NANA under artistnamnet Miklo.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags att följa upp den singeln, vilket artisten gör med partylåten Under bordet. Här bjuds vi på en energikick av stora mått när Milko verkligen ger oss ett party-anthem för kommande helgerna. Det är dancehall och afropop som mixas ihop till en given hit för både dansgolven och hemmafesterna.

Om sin nya väg berättar Miklo för bloggen:

”Som Miklo vill jag stay true till min inspiration i RnB, vilket hörs när jag sjunger. Jag vill att det ska vara roligt, min låtar ska funka på klubben och när jag kör dom live.” 

Låten är producerad av Cortés On The Beat och du hör singeln här i bloggen!

Följ Miklo på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.