Får det lov att vara skön deep house att försvinna in i?
Det är det du får när du lyssnar på nya singeln Cold feet med den Melbourne-baserade artisten TRYHARD. Tidigare har artisten gjort mer renodlad pop, men nu blir det tyngre och klubborienterat. Men tro för all del inte att popkänslan är borta. Det är fortfarande väldigt melodiskt och jag tyckte detta kändes som en given hit om jag ska vara ärlig.
Låten i sig handlar om efterdyningarna från ett förhållande och blir med det även ett igenkännande tema.

Svensk Pop Apple Music

TRYHARD fick nyligen en viral hit med singeln Too real från 2021 och jobbar just nu på det momentumet med att leverera en ny hit till sina nyfunna följare.

TRYHARD

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011