Ja men då var det dags för lite indierock här i bloggen.
Det är vännerna Hanna Winberg, David Örfelth, Jakob Bjelkeborn och Max Jonsson, med rötter i Randiga Rut, Harpun, Gluer och KNASH, som tillsammans är Nära Döden (inte bokstavligen dock, hoppas jag). Bandet debuterade med Hur är det fatt? i början av December och nu är det dags att ge oss smakprov nummer två från bandets debutalbum som släpps den 10:e Februari.

Följ på Apple Music

En sista var bandest första låt som de skrev ihop, men den handlar om ett avslut. Om att växa upp och om insikten att vad man vill och vad man borde göra är i konflikt. Att gå från insikt till handling är svårt och kan ta tid men under tiden kan man alltid spela rockmusik.

En sista är energi. Det är ösigt och rått. Samtidigt melodiskt och skönt. Musik att uppleva live på en liten klubb med en öl (eller två) i handen. Att Nära Döden ska ses som Sveriges senaste indierock-hopp är självklart.

Följ Nära Döden på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.