Efter att i början av December släppt en cover på George McCraes hit Rock your baby från 1974 är det nu dags för Saie Saie att ge oss singeln Keep on dancing.

Nordiska Favoriter

Det är funik disco-soul som hämtad från 70-talet när Saie Saie ger oss ett anthem att dansa bort ens bekymmer när allt känns mörkt och jobbigt. För jobbigt har Saie Saie haft det. Under en period var hon på sjukhus och kunde knappt gå eller prata. Det där var och då som hon kände att hon var tvunget att släppa ett nytt album, där Keep on dancing var en del av.

”Den här låten blev ljuset i min tunnel och min väg tillbaka till hälsan. Ibland är det allt du kan göra, fortsätt dansa. Jag hoppas att den här låten kan hjälpa andra hur den har hjälpt mig och ge ljus till den här berg- och dalbanan som kallas livet”.

Det är nästan omöjligt att sitta still när man hör låten, så det är inte konstigt att den blev en hjälp för Saie Saie att ställa sig på benen igen.

Följ Saie Saie på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.