Efter att i början av December släppt en cover på George McCraes hit Rock your baby från 1974 är det nu dags för Saie Saie att ge oss singeln Keep on dancing.

Popmuzik Lover Patreon

Det är funik disco-soul som hämtad från 70-talet när Saie Saie ger oss ett anthem att dansa bort ens bekymmer när allt känns mörkt och jobbigt. För jobbigt har Saie Saie haft det. Under en period var hon på sjukhus och kunde knappt gå eller prata. Det där var och då som hon kände att hon var tvunget att släppa ett nytt album, där Keep on dancing var en del av.

”Den här låten blev ljuset i min tunnel och min väg tillbaka till hälsan. Ibland är det allt du kan göra, fortsätt dansa. Jag hoppas att den här låten kan hjälpa andra hur den har hjälpt mig och ge ljus till den här berg- och dalbanan som kallas livet”.

Det är nästan omöjligt att sitta still när man hör låten, så det är inte konstigt att den blev en hjälp för Saie Saie att ställa sig på benen igen.

Följ Saie Saie på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011