SUGARFUNGUS är ett band från Vancouver i Kanada som levererar mjuk och drömliknande indiepop för våra spellistor. Senast ut med bandet är singeln Feeling forever, som då följer upp Weekend’s at Toast’s från i höstas.

Svensk Pop Apple Music

Nya singeln bjuder på det där karaktäristiska drömlandskapet i musiken, med mjuka synthar och gitarrer medan sångerskan sjunger om lycka och tillfredsställelse. Att vi ofta söker efter något som är utom räckhåll för oss, när man kanske mer borde fokusera på det vi har och leva i nuet.

Lev i nuet här i bloggen och njut av Feeling forever här nedan.

Följ SUGARFUNGUS på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011