SUGARFUNGUS är ett band från Vancouver i Kanada som levererar mjuk och drömliknande indiepop för våra spellistor. Senast ut med bandet är singeln Feeling forever, som då följer upp Weekend’s at Toast’s från i höstas.

Favoriter Apple Music

Nya singeln bjuder på det där karaktäristiska drömlandskapet i musiken, med mjuka synthar och gitarrer medan sångerskan sjunger om lycka och tillfredsställelse. Att vi ofta söker efter något som är utom räckhåll för oss, när man kanske mer borde fokusera på det vi har och leva i nuet.

Lev i nuet här i bloggen och njut av Feeling forever här nedan.

Följ SUGARFUNGUS på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.