SUGARFUNGUS är ett band från Vancouver i Kanada som levererar mjuk och drömliknande indiepop för våra spellistor. Senast ut med bandet är singeln Feeling forever, som då följer upp Weekend’s at Toast’s från i höstas.

Dolby Atmos

Nya singeln bjuder på det där karaktäristiska drömlandskapet i musiken, med mjuka synthar och gitarrer medan sångerskan sjunger om lycka och tillfredsställelse. Att vi ofta söker efter något som är utom räckhåll för oss, när man kanske mer borde fokusera på det vi har och leva i nuet.

Lev i nuet här i bloggen och njut av Feeling forever här nedan.

Följ SUGARFUNGUS på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.