Den amerikanska artisten Star Madman samarbetar med den brittiska artisten Fonz Tramontano för att tillsammans ge oss singeln Together. Resultatet är härlig synthpop med medryckande puls och melodi. Det är lekfullt och sjukt catchigt skulle jag säga. Så om du behöver en synthig poplåt att dansa loss till, så behöver du inte leta längre. Denna 80-talsdoftande låt kommer definitivt att leverera.

Nordiska Favoriter

Med Together följer Star Madman upp singeln Hindsight som var ett samarbete tillsammans med Blue Nagoon, medan Fonz Tramontano släppte singeln Wherever you are tillsammans med Samantha T i början av December.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011