Då var det dags för ännu en debutant att upptäckas här i bloggen.
AramEmanuel är en duon som består av Aram Al Nashéa och Emanuel Hjelm från södra Stockholm. Deras gemensamma kärlek till 70-talets funk och soul var det som gjorde att de klickade och valde att skapa musik ihop. Vips var AramEmanuel född.

Favoriter Apple Music

Först ut är singeln Läppar som du kan höra här nedan. En soulig poplåt med behagligt mjuka beats och silkeslen sång. Detta var verkligen en låt som jag skulle kunna tänka mig Benjamin Ingrosso skulle kunna få en hit med. Nu får den äran istället gå till AramEmanuel.

Om singeln berättar duon:

Läppar handlar om att behålla den sista bilden av kärleken innan den försvinner. Även om färgen av bilden bleknar och det endast återstår en siluett, så ligger den varmt om hjärtat.”

Om du älskar tidlös soul/pop, ska du definitivt lyssna på Läppar här nedan. Det känns som AramEmanuel kan bli ett spännande namn att hålla ögonen på. Eller vad tycker du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011