Only Bricks är en duo från USA. Närmare bestämt i Santa Monica, Kalifornien. Duon består av det äkta paret Anne DiGiovanni och Joseph Lewczak, tillsammans släppte de bland annat EP:n Foundation 2018 och har levererat en hel del singlar för oss sedan dess.

Popmuzik Popcast

Senast ut är singeln Contact high. En varm och retrodoftande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack till sommaren i Kalifornien.
Låten i sig handlar om att dra sig för att faktiskt leva sitt egna liv. Att det kan vara mer spännande att se på andras liv och lite leva ens egna liv genom dem istället för att faktiskt uppleva livet själv. Man vill ju inte vara en baksätesförare, utan man vill sitta i framsätet.

I videon till Contact high får vi följa med duon till ett nöjesfält i Santa Monica, där de lever ut livet bland attraktioner och spel.

Följ Only Bricks på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.