Only Bricks är en duo från USA. Närmare bestämt i Santa Monica, Kalifornien. Duon består av det äkta paret Anne DiGiovanni och Joseph Lewczak, tillsammans släppte de bland annat EP:n Foundation 2018 och har levererat en hel del singlar för oss sedan dess.

Popmuzik Podcast

Senast ut är singeln Contact high. En varm och retrodoftande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack till sommaren i Kalifornien.
Låten i sig handlar om att dra sig för att faktiskt leva sitt egna liv. Att det kan vara mer spännande att se på andras liv och lite leva ens egna liv genom dem istället för att faktiskt uppleva livet själv. Man vill ju inte vara en baksätesförare, utan man vill sitta i framsätet.

I videon till Contact high får vi följa med duon till ett nöjesfält i Santa Monica, där de lever ut livet bland attraktioner och spel.

Följ Only Bricks på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011