Only Bricks är en duo från USA. Närmare bestämt i Santa Monica, Kalifornien. Duon består av det äkta paret Anne DiGiovanni och Joseph Lewczak, tillsammans släppte de bland annat EP:n Foundation 2018 och har levererat en hel del singlar för oss sedan dess.

Apple Music

Senast ut är singeln Contact high. En varm och retrodoftande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack till sommaren i Kalifornien.
Låten i sig handlar om att dra sig för att faktiskt leva sitt egna liv. Att det kan vara mer spännande att se på andras liv och lite leva ens egna liv genom dem istället för att faktiskt uppleva livet själv. Man vill ju inte vara en baksätesförare, utan man vill sitta i framsätet.

I videon till Contact high får vi följa med duon till ett nöjesfält i Santa Monica, där de lever ut livet bland attraktioner och spel.

Följ Only Bricks på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.