Dags att upptäcka en ny röst här i bloggen, och vilken röst sedan.
Delphi kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Malmö. Hon har tidigare axlat rollen som solist i körer och sjungit i olika TV- och radioproduktioner. Vid sidan av det har hon bland annat skrivit låtar för artister i Kina samt samarbetat med musikproducenter i England.

Men nu är det som sagt dags för ett nytt kapitlet i sångerskans liv när Delphi släpper debutsingeln Stereo. Här bjuds vi på en skönt medryckande och varm sommarlåt där vi får en mix av pop, afrobeat och R&B, där rytmen verkligen lyfter fram sångerskans röst och melodi.

Stereo i sig handlar om att släppa taget om det förflutna och gå vidare. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Jon Remneus och Fredrik Ekelund.
Delphi är absolut ett namn som vi bör lägga på minnet, för detta kändes som en frisk sommarbris som i alla fall jag vill uppleva mer av. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.