Dags att upptäcka en ny röst här i bloggen, och vilken röst sedan.
Delphi kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Malmö. Hon har tidigare axlat rollen som solist i körer och sjungit i olika TV- och radioproduktioner. Vid sidan av det har hon bland annat skrivit låtar för artister i Kina samt samarbetat med musikproducenter i England.

DOLBY ATMOS

Men nu är det som sagt dags för ett nytt kapitlet i sångerskans liv när Delphi släpper debutsingeln Stereo. Här bjuds vi på en skönt medryckande och varm sommarlåt där vi får en mix av pop, afrobeat och R&B, där rytmen verkligen lyfter fram sångerskans röst och melodi.

Stereo i sig handlar om att släppa taget om det förflutna och gå vidare. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Jon Remneus och Fredrik Ekelund.
Delphi är absolut ett namn som vi bör lägga på minnet, för detta kändes som en frisk sommarbris som i alla fall jag vill uppleva mer av. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011