Dags att upptäcka en ny röst här i bloggen, och vilken röst sedan.
Delphi kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Malmö. Hon har tidigare axlat rollen som solist i körer och sjungit i olika TV- och radioproduktioner. Vid sidan av det har hon bland annat skrivit låtar för artister i Kina samt samarbetat med musikproducenter i England.

Nordiska Favoriter

Men nu är det som sagt dags för ett nytt kapitlet i sångerskans liv när Delphi släpper debutsingeln Stereo. Här bjuds vi på en skönt medryckande och varm sommarlåt där vi får en mix av pop, afrobeat och R&B, där rytmen verkligen lyfter fram sångerskans röst och melodi.

Stereo i sig handlar om att släppa taget om det förflutna och gå vidare. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Jon Remneus och Fredrik Ekelund.
Delphi är absolut ett namn som vi bör lägga på minnet, för detta kändes som en frisk sommarbris som i alla fall jag vill uppleva mer av. Du hör resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.