Funket är på hög nivå och det svänger på ett vansinnigt smittsamt sätt. Jag kan faktiskt inte stå still när jag lyssnar till Ooh La La. Retrodoftande syntar, falsettsång, stråk och snygga basgångar avlöser varandra. Tankarna förs till DNCE och känns från första ton som klockren för Eurovision och mycket riktigt var låten med i finalen av den belgiska uttagningen som gick av stapeln nu i helgen. Vinnare blev den euro-dance doftande Because of you av Gustaph. Själv är jag vansinnigt förtjust i funk så självklart hade Hunter fått min röst. Jag spår oavsett en lysande framtid för Falls och ni hör hans lyssnade singel här.

Följ på Apple Music

Följ Hunter Falls på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.