Funket är på hög nivå och det svänger på ett vansinnigt smittsamt sätt. Jag kan faktiskt inte stå still när jag lyssnar till Ooh La La. Retrodoftande syntar, falsettsång, stråk och snygga basgångar avlöser varandra. Tankarna förs till DNCE och känns från första ton som klockren för Eurovision och mycket riktigt var låten med i finalen av den belgiska uttagningen som gick av stapeln nu i helgen. Vinnare blev den euro-dance doftande Because of you av Gustaph. Själv är jag vansinnigt förtjust i funk så självklart hade Hunter fått min röst. Jag spår oavsett en lysande framtid för Falls och ni hör hans lyssnade singel här.

DOLBY ATMOS

Följ Hunter Falls på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011