Ja men då var det dags för lite nostalgipop i bloggen igen. Det är amerikanska Mister the Kid som tar oss tillbaka till det synthiga och drömliknande 80-talet med singeln Make you dance tillsammans med Kinnie Lane.

Popmuzik Popcast

Produktionen är varm och mjuk med en medryckande refräng. På låten sjunger Lane om att än en gång se ens crush från förr. Det blir sådär härligt filmiskt och nostalgiskt med lite av en slowmotion-känsla över det hela. Magi.
Så återupplev 80-talet tillsammans med Mister the Kid och Kinnie Lane här i bloggen.

Följ Mister the Kid på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.