Ja men då var det dags för lite nostalgipop i bloggen igen. Det är amerikanska Mister the Kid som tar oss tillbaka till det synthiga och drömliknande 80-talet med singeln Make you dance tillsammans med Kinnie Lane.

Popmuzik Lover

Produktionen är varm och mjuk med en medryckande refräng. På låten sjunger Lane om att än en gång se ens crush från förr. Det blir sådär härligt filmiskt och nostalgiskt med lite av en slowmotion-känsla över det hela. Magi.
Så återupplev 80-talet tillsammans med Mister the Kid och Kinnie Lane här i bloggen.

Följ Mister the Kid på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.