Ja men då var det dags för lite nostalgipop i bloggen igen. Det är amerikanska Mister the Kid som tar oss tillbaka till det synthiga och drömliknande 80-talet med singeln Make you dance tillsammans med Kinnie Lane.

Nordiska Favoriter

Produktionen är varm och mjuk med en medryckande refräng. På låten sjunger Lane om att än en gång se ens crush från förr. Det blir sådär härligt filmiskt och nostalgiskt med lite av en slowmotion-känsla över det hela. Magi.
Så återupplev 80-talet tillsammans med Mister the Kid och Kinnie Lane här i bloggen.

Följ Mister the Kid på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011