Mysfaktorn är hög när Gold Spectacles släpper singeln Anywhere else. Till organisk instrumentering och ett naivt nyfiket sound andas singeln VÅR i versaler. Singeln är plockad från gruppens EP More Heart than Sense som släpps lagom till sommaren maj. Spelglädjen är på topp och soundet andas raspig nostalgi med rätt mängd nutid för att jag ska säga att detta kan vara en hit?! 

Apple Music

”Vi skrev Anywhere else på en resa till Barcelona, ​​vår första gång utomlands sedan pandemin, och vi ville inte ville åka hem. Vi lånade en gitarr och spelade in alla delar på våra telefoner med en grov skiss av melodi. Under de följande dagarna satte vi ihop texterna på tapasbarer och på tunnelbanan. Viljan att lämna allt vardagligt bakom sig var överväldigande och tanken på att fly har aldrig sett så bra ut. Så fort vi kom tillbaka till London gick vi direkt till studion för att avsluta den. Det slutade med att vi behöll en del av den spanska gitarren vi spelade in på röstmemonen så att vi inte glömmer tapas och Cava.”

Gold Spectacles


Lekfullheten är en viktig ingrediens i Anywhere else och det är oemotståndligt att sitta still till detta glädjepiller.

Gold Spectacles

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.