Mysfaktorn är hög när Gold Spectacles släpper singeln Anywhere else. Till organisk instrumentering och ett naivt nyfiket sound andas singeln VÅR i versaler. Singeln är plockad från gruppens EP More Heart than Sense som släpps lagom till sommaren maj. Spelglädjen är på topp och soundet andas raspig nostalgi med rätt mängd nutid för att jag ska säga att detta kan vara en hit?! 

POPMUZIK LOVER 2

”Vi skrev Anywhere else på en resa till Barcelona, ​​vår första gång utomlands sedan pandemin, och vi ville inte ville åka hem. Vi lånade en gitarr och spelade in alla delar på våra telefoner med en grov skiss av melodi. Under de följande dagarna satte vi ihop texterna på tapasbarer och på tunnelbanan. Viljan att lämna allt vardagligt bakom sig var överväldigande och tanken på att fly har aldrig sett så bra ut. Så fort vi kom tillbaka till London gick vi direkt till studion för att avsluta den. Det slutade med att vi behöll en del av den spanska gitarren vi spelade in på röstmemonen så att vi inte glömmer tapas och Cava.”

Gold Spectacles


Lekfullheten är en viktig ingrediens i Anywhere else och det är oemotståndligt att sitta still till detta glädjepiller.

Gold Spectacles

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011