Dags för skön funkig disco-electro i bloggen igen.
Denna gång är det LUXXURY från USA som nyligen släppt EP:n Alright med en knippe remixar på låten som från början kunde höras på albumet med samma namn, som släpptes i somras.

Svensk Pop

Låten i sig känns som en kombination av Daft Punk och Röyksopp. Läckra funkiga beats i kombination med luftiga synthar som tillsammans skapar något som kan liknas med pop från en annan galax. En galax som består av disco och funk uppenbarligen, vilket jag gillade.

Så dansa loss tillsammans med LUXXURY och denna klubbdänga.

Följ LUXXURY på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.