Dags för skön funkig disco-electro i bloggen igen.
Denna gång är det LUXXURY från USA som nyligen släppt EP:n Alright med en knippe remixar på låten som från början kunde höras på albumet med samma namn, som släpptes i somras.

Favoriter Apple Music

Låten i sig känns som en kombination av Daft Punk och Röyksopp. Läckra funkiga beats i kombination med luftiga synthar som tillsammans skapar något som kan liknas med pop från en annan galax. En galax som består av disco och funk uppenbarligen, vilket jag gillade.

Så dansa loss tillsammans med LUXXURY och denna klubbdänga.

Följ LUXXURY på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.