Med inspiration från akter som Billie Eilish och Sasha Sloan skapar den amerikanska sångerskan och låtskrivaren Yana Rose sin musik. Efter en knippe singlar är det nu dags för Rose att släppa EP:n Another Missed Sunset med fyra spår allt som allt.

Skicka in din musik

Fokusspåret heter Tainted heart, en låt som artisten började arbeta på för flera år sedan. I ett stadie av att vara upp över öronen kär. När hon sedan kom tillbaka till låten och såg den med andra ögon blev den till det den är idag. En elektronisk och pulserande poplåt med lite vemodig underton. Något som skapar en snygg och läcker kontrast och som gör låten i mina öron till en hit.

Du kan klicka igång Tainted heart är nedan.

Följ Yana Rose på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011