Med inspiration från akter som Billie Eilish och Sasha Sloan skapar den amerikanska sångerskan och låtskrivaren Yana Rose sin musik. Efter en knippe singlar är det nu dags för Rose att släppa EP:n Another Missed Sunset med fyra spår allt som allt.

Favoriter Apple Music

Fokusspåret heter Tainted heart, en låt som artisten började arbeta på för flera år sedan. I ett stadie av att vara upp över öronen kär. När hon sedan kom tillbaka till låten och såg den med andra ögon blev den till det den är idag. En elektronisk och pulserande poplåt med lite vemodig underton. Något som skapar en snygg och läcker kontrast och som gör låten i mina öron till en hit.

Du kan klicka igång Tainted heart är nedan.

Följ Yana Rose på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.