PENNY X är en artist från Berlin som skapar alt-pop och under året har släppt fyra låtar allt som allt. Senast ut är den vemodiga balladen The one (that got away) som du kan lyssna på här nedan.

Svensk Pop

Med stora känslor och stark sång levererar sångerskan en låt om den där personen som man aldrig riktigt kan glömma, även om ni aldrig var menade för varandra. Det är en mysig och romantisk poplåt som ställer sig den där eviga ”tänk om”-frågan. Hur hade livet varit om vi fortfarande var ihop? Troligen den typ av fråga många ställt sig minst en gång i livet om den där relationen som satte djupa spår, men som inte varade.

Följ PENNY X på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.