PENNY X är en artist från Berlin som skapar alt-pop och under året har släppt fyra låtar allt som allt. Senast ut är den vemodiga balladen The one (that got away) som du kan lyssna på här nedan.

Apple Music Svensk Pop

Med stora känslor och stark sång levererar sångerskan en låt om den där personen som man aldrig riktigt kan glömma, även om ni aldrig var menade för varandra. Det är en mysig och romantisk poplåt som ställer sig den där eviga ”tänk om”-frågan. Hur hade livet varit om vi fortfarande var ihop? Troligen den typ av fråga många ställt sig minst en gång i livet om den där relationen som satte djupa spår, men som inte varade.

Följ PENNY X på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.