Med singeln Hindsight inleds samarbetet mellan Star Madman och Blue Nagoon. Där Star Madman är från Oklahoma medan Blue Nagoon är baserad i Alaska. Så det är helt klart en viss distans mellan de båda.

Nordiska Favoriter

Med singeln Hindsight får vi drömliknande samt retrodoftande pop. Mjuka synthar och behaglig sång skapar absolut magi för oss. Samtidigt har allt den där vemodiga undertonen, då texten baseras på en personlig upplevelse av att förlora någon närstående i en bilolycka.

Du hör resultatet här nedan.

Följ Star Madman på sociala medier.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.