Med singeln Hindsight inleds samarbetet mellan Star Madman och Blue Nagoon. Där Star Madman är från Oklahoma medan Blue Nagoon är baserad i Alaska. Så det är helt klart en viss distans mellan de båda.

Favoriter Apple Music

Med singeln Hindsight får vi drömliknande samt retrodoftande pop. Mjuka synthar och behaglig sång skapar absolut magi för oss. Samtidigt har allt den där vemodiga undertonen, då texten baseras på en personlig upplevelse av att förlora någon närstående i en bilolycka.

Du hör resultatet här nedan.

Följ Star Madman på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011