Lana Del Rey hatar inte långa låttitlar.

Favoriter Apple Music

Nya singeln med den amerikanska sångerskan är Did you know there’s a tunnel under Ocean Blvd, som även är titelspåret från Del Reys kommande nionde studioalbum som släpps den 10:e Mars. En låt som hon skrivit tillsammans med Mike Hermosa och producerad av sångerskan samt Jack Antonoff, Drew Erickson och Zach Dawes.

Låten i sig är som vanligt när det gäller Lana Del Rey vackert vemodig. Snygga stråkar och ett pianoarrangemang löper igenom låten som avslutas med gospelkör. Det är alltid mys att uppleva Lanas låtar. Did you know there’s a tunnel under Ocean Blvd är inget undantag,

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011