Ordinary World är definitivt min favoritlåt med Duran Duran. Så det var med lite skräckblandad förtjusning som jag klickade igång Adam Lamberts tolkning av låten från hans kommande album High Drama. Det finns ju så många lökiga versioner av den låten, men det kändes på förhand som att just Lambert skulle kunna göra den rättvis. (Han är ju ändå mannen som axlat manteln från Freddie Mercury i Queen).

Nordiska Favoriter

Lambert ger oss en mer avskalad ballad av låten. Snyggt uppmålat med piano och stråkar. Det är filmiskt och faktiskt väldigt imponerande skulle jag säga. Så jo, detta ger jag tummen upp.

Albumet High Drama ger oss 11 låttolkningar allt som allt. Bland annat får vi Bonnie Tylers Holding out for a hero, Sias Chandelier, Billie Eilishs Getting older, Lana Del Reys West Coast, Kings of Leons Sex on fire samt Noel Cowards klassiker Mad about the boy.
Albumet i sig släpps den 24 Februari nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.